Београд: Награђени најбољи полицајци и ватрогасци за октобар, новембар и децембар

Извор: Викиновости


4. фебруар 2010.
Београд/ Србија

Председница општине Стари град Мирјана Божидаревић на данашњој седници Општинског већа наградила је најбоље полицајце и ватрогасце за месеце октобар, новембар и децембар 2009. године.

За октобар су новчану награду у висини од 5.000 динара добили припадници Речне полиције Ненад Узелац и Милан Миленковић. Признање „Полицајац месеца” за новембар добили су полицајци Сања Цвјетковић, Сеад Бајрамовић и Славица Милетић, Милан Миленковић из Речне полиције и ватрогасац Зоран Стојчић. Најбољи у децембру били су полицајци Александар Зрдавески, Миломир Протић и Ана Величковић, речни полицајац Александар Дмитровић и ватрограсац Јовица Грубић.

Општина Стари град седам година заредом награђује најуспешније полицајце ОУП-а „Стари град”, као и припаднике Речне полиције и Ватрогасне бригаде. Протеклих година општинску награду добило је више од 300 полицајаца, који су се посебно истакли у очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. Само у 2009. години за награде „Полицајац месеца” општина је издвојила 240.000 динара.

Извор[уреди]