Београд: Награђени најбољи полицајци и ватрогасци Старог града

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

15. април 2010.
Београд/ Србија

Мирјана Божидаревић, председница општине Стари град, на данашњој седници Општинског већа наградила је најбоље полицајце и ватрогасце за јануар и фебруар ове године.

Новчану награду у висини од 5.000 динара за јануар добили су полицајци из Полицијске станице „Стари град”: Зоран Перић, Душан Јовановић, Милосав Стиковић; припадник Речне полиције Ненад Марковић, као и ватрогасац Љубиша Стевановић. Незванично признање „Полицајац месеца” за фебруар добили су Зоран Срећковић, Горан Атанасковић и Снежана Трмчић из Полицијске станице „Стари град”, Милан Остојић из Речне полиције, као и ватрогасац Александар Марковић.

Општина Стари град традиционално, већ осму годину заредом, награђује најуспешније полицајце и ватрогасце са своје територије. Током протеклих година, општинску награду добило је око 400 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. У овој години за награђивање „Полицајаца месеца” општина је из буџета издвојила 300.000 динара.

Извор[уреди]