Београд: Међународни сајам заштите животне средине од 14. до 16. октобра

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


9. октобар 2009.
Београд/ Србија

На 6. међународном сајму заштите животне средине, који се одржава од 14. до 16. октобра под слоганом „У заштити животне средине Београда”, заједнички наступају Секретаријат за заштиту животне средине и Градски завод за јавно здравље.

На заједничком штанду биће презентована разноврсна понуда пројеката, студија, елабората, лифлета, проспеката, плаката у функцији заштите животне средине, како едукативног карактера тако и са конкретним стручним решењима. Током одржавања сајамске изложбе емитоваће се делови „Еколошког атласа Београда”, презентација о мониторингу животне средине у Београду, видео- спотови, као и кратки еколошки филмови.

У припрему ове сајамске изложбе укључиће се и невладине организације, као и носиоци пројекта „Београдски еколошки дизајн”. Декорацију, лепши изглед и одговарајући мобилијар обезбедиће ЈП „Србијашуме”и ЈКП „Зеленило – Београд”.

На штанду Секретаријата за заштиту животне средине и Градског завода за јавно здравље у току сва три сајамска дана биће њихови представници, који ће посетиоцима, уз дељење одговарајућих материјала, давати одговоре и пружати информације везане за све аспекте заштите и унапређења квалитета животне средине у Београду.

Извор[уреди]