Београд: Лажни радници „Београдских електрана” изнуђују новац од корисника

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

19. март 2010.
Београд/ Србија

У последњих неколико дана поново су се појавиле особе које се корисницима „Београдских електрана” лажно представљају као радници предузећа и од њих изнуђују новац за поправку непостојећих кварова на кућним грејним инсталацијама, као и за уградњу терморегулационих вентила и делитеља топлоте, саопштавају из овог комуналног предузећа. Они још једном апелују на грађане да буду опрезни и да никоме ко се представља као запослен у „Београдским електранама” не дају новац за наводне поправке инсталација или уградњу опреме.

Екипе „Београдских електрана” на терен излазе по пријави рекламације Диспечерском центру на телефон 2093-100 за цурење на инсталацијама и 2093-011 за кварове на инсталацијама. Уколико грађани сумњају у идентитет радника, имају право да од њих траже на увид службене легитимације. Оно што је најважније, екипе „Београдских електрана” не узимају новац од грађана на лицу места.

Иначе, уколико „Београдске електране” буду започеле систематску замену опреме на секундарним инсталацијама, корисници ће о томе бити благовремено обавештени путем средстава јавног информисања, наводи се у саопштењу овог јавног комуналног предузећа.

Извор[уреди]