Пређи на садржај

Београд: Конкурс за будући изглед мобилних тезги ЈКП „Градске пијаце”

Извор: Викиновости


26. јануар 2010.
Београд/ Србија

Рок за достављање понуда на конкурс за будући изглед мобилних тезги, који организује ЈКП „Градске пијаце”, због великог интересовања продужен je до 12. фебруара.

На конкурсу који су „Градске пијаце” расписале у сарадњи са Удружењем ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије (Улупудс) могу да учествују правна и физичка лица, а укупни наградни фонд износи 450 хиљада динара. Победничко решење биће коришћено за израду тезги на централним градским пијацама и мора да испуни све критеријуме у погледу хигијене, естетике и функционалности.

Радови се предају под шифром и у запечаћеном омоту са назнаком „Конкурс за мобилну тезгу за централне градске пијаце у Београду” на адресу ЈКП „Градске пијаце”. Радови ће бити рангирани на основу следећих критеријума: техничко-технолошко решење, функционалност и економичност, тежина тезге, начин, брзина склапања и расклапања, начин транспорта и одлагања, естетика, облик, употребљени материјал и стандарди. Организатор конкурса ће финансирати израду прототипа за три првонаграђена рада и додатно наградити аутора технички и функционално најбољег прототипа. Више детаља о условима конкурса и наградама налази се на сајту www.bgpijace.rs.

Извор[уреди]