Београд: Комуналне службе у кратком року уредиле град после дочека спортиста

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


4. август 2009.
Београд/ Србија Екипе јавних комуналних предузећа су синоћ већ у 22.40 часова очистиле и уредиле читав простор око Старог двора и Трга Николе Пашића после дочека наших спортиста, а саобраћај је почео нормално да се одвија.

Комуналне службе, екипе Хитне помоћи и полиција одржавале су ред и током дочека, тако да је све протекло на најбољи могући начин.

Пет цистерни „Београдског водовода и канализације” било је лоцирано у непоредној близини платоа испред Скупштине града и утрошено је око 15.000 чаша воде. Четрнаест тоалета око овог простора било је у фунцији. Пет екипа „Градске чистоће” чистило је и скупљало смеће током дочека, а по завршетку догађаја простор је очишћен и опран. ЈКП „Београд-пут” поставио је укупно 500 запрека, које су по завршетку дочека уклоњене. Зелене површине нису нарушаване, тако да је парк испред Старог двора неоштећен. Четири екипе Хитне помоћи бринуле су о безбедности грађана и није било ниједне озбиљније интервенције. Током и после дочека није разбијен ниједан излог ни стаклена површина.

Извор[уреди]