Београд: Калуђерица и део Лештана у среду без воде

Извор: Викиновости


1. децембар 2009.
Београд/ Србија

Због планираних радова на водоводној мрежи у Пиранделовој улици, у среду, 2. децембра, од 9 до 15 сати без воде ће остати потрошачи на Смедеревском путу, у улици Краља Петра и насељу Калуђерица, Набоковљевој, Пиранделовој и делу насеља Лештане, Вука Караџића и улици Душана Петровића. Без воде ће бити и комплекс „Радмиловац”.

Истог дана од 9 до 14 сати без воде ће остати потрошачи у улици Капетана Милоша Жунића, између Рудија Чајевца и краја улице.

У четвртак, 3. децембра, од 9 до 12 сати без воде ће остати потрошачи на парној страни улице Војводе Степе, између Витановачке и Рађевске. Истог дана од 9 до 14 сати без воде ће бити и потрошачи у Шуматовачкој, између улице Светолика Ранковића и Ђердапске.

Због планираних радова на водоводној мрежи у Ртањској улици, у петак, 4. децембра, од 9 до 14 сати без воде ће остати потрошачи у улици Димитрија Туцовића (непарна страна), између Марка Орешковића и Игманске, у Ртањској, Топличкој и улици Косте Таушановића.

За најнужније потребе обезбеђене су аутоцистерне са питком водом.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на 3606-606, као и на веб-сајту www.bvk.rs

Извор[уреди]