Пређи на садржај

Београд: Испирање водоводне мреже у општини Палилула

Извор: Викиновости

23. март 2010.
Београд/ Србија

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводе планиране радове на испирању водоводне мреже у општини Палилула до суботе, 27. марта. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 сата до 6 сати осетиће следећи потрошачи: насеља Вишњичка бања, Сланци и Велико село – 23. и 24. марта, насеља Карабурма и Ћалије – 24. и 25. марта, део рејона оивичен Дунавском, Војводе Добрњца, Таковском, Рузвелтовом и Цвијићевом – 25. и 26. марта и део рејона оивичен Таковском, улицом Двадесет седмог марта и Булеваром краља Александра – 26. и 27.марта.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Зато из овог предузећа моле потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, a екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Због планираних радова на водоводној мрежи у улици Кулина Бана, сутра од 9 до 14 сати без воде ће остати потрошачи у Кулина Бана, Станислава Сремчевића, између Раваничке и улице Војислава Илића, Улцињској и Дојранској.

Извор[уреди]