Пређи на садржај

Београд: Испирање водоводне мреже од 20. до 25. септембра

Извор: Викиновости


17. септембар 2010.
Београд/ Србија

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација” изводиће планирано испирање водоводне мреже од понедељка до суботе, од 20. до 25. септембра. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 сати наредног дана 20. и 21. септембра имаће потрошачи у околини раскрснице за насеља Јаково–Бољевци–Прогар, 21. и 22. септембра у блоковима 61, 62, 63 и насељу Бежанијска коса (Месна заједница „Три”), 22. и 23. септембра у насељима Сурчин, Добановци и Угриновци, 23. и 24. септембра у делу од насеља Сурчин до раскрснице за Бечмен и Јаково и од раскрснице на потезу Бечмен – Петровчић и 24. и 25. септембра у блоковима 44 и 45 и насељу „Др Иван Рибар”.

Током радова може доћи до краткотрајног замућења воде за пиће, али то неће утицати на њену здравствену исправност и квалитет. ЈКП „Београдски водовод и канализација” позвало је потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и убудуће буде беспрекорног квалитета.

Извор[уреди]