Београд: Испирање водоводне мреже на Врачару од понедељка до петка

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

31. мај 2010.
Београд/ Србија

Екипе „Београдског водовода и канализације” испираће водоводне цеви на делу општине Врачар од данас до суботе, 5. јуна. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће потрошачи у делу оивиченом улицама Краља Милана, Кнеза Милоша, Булеваром краља Александра и Београдском у ноћи између 31. маја и 1. јуна.

Дан касније исте проблеме у истом периоду имаће житељи дела града оивиченог Београдском улицом, Булеваром краља Александра, улицом Војводе Шупљикца, Цара Николаја II и Макензијевом. Повремене несташице и умањен притисак у ноћи између среде и четвртка имаће грађани који живе између улица Максима Горког, Јужног булевара, Грчића Миленка, Жичке и Цара Николаја II.

У делу града који је оивичен Макензијевом, Максима Горког, Јужним булеваром и Булеваром ослобођења мањи проблеми с водом могу се очекивати у ноћи између четвртка и петка, а ноћ касније испирање цеви радиће се у Јужном булевару и околним улицама од Аутокоманде до улице Грчића Миленка.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. На грађане се апелује да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Планирани радови на испирању водоводне мреже у општини Врачар обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде беспрекорног квалитета.

Извор[уреди]