Београд: Измене режима саобраћаја због радова

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


27. новембар 2009.
Београд/ Србија

Због радова на проширењу топловодне мреже и прикључивања објеката на топловод, које изводе ЈКП „Београдске електране”, од 28. новембра до 13. децембра за саобраћај ће бити затворена улица Косте Рацина, од улице Милана Тепића до улице Јеврема Грујића. За саобраћај ће бити затворен и део раскрснице улица Косте Рацина и Јеврема Грујића. Ово предузеће обавља и радове на изградњи топловодног прикључка од данас до 3. децембра у улици Томаша Јежа, испред раскрснице са Милешевском, због чега се саобраћај одвија отежано.

Током поправке и асфалтирања коловоза у улици Војводе Мицка Крстића, од Вишњичке до улице Патриса Лумумбе, од 28. новембра до 6. децембра, ова деоница биће затворена за саобраћај. Током радова аутобуси 16 и 23 користиће алтернативне трасе, односно кретаће се улицама: Маријане Грегоран – десно у Драгослава Срејовића – десно у Мије Ковачевића – лево у Булевар деспота Стефана и даље својим редовним трасама. Аутобуси са линије 25 кретаће се улицама Маријане Грегоран – десно у Драгослава Срејовића – лево у Мије Ковачевића и даље својом редовном трасом. Режим саобраћаја у улици Маријане Грегоран, на делу од улице Драгослава Срејовића до Војводе Мицка Костића, током радова биће двосмеран, а забрањено је и паркирање на овој деоници. На измењеном делу трасе за аутобусе 16, 23 и 25 у улици Маријане Грегоран биће успостављена привремена стајалишта.

Због радова на поправци дилатационих спојница, које изводи ЈКП „Београд пут”, од сутра до 11. децембра кретање уливном саобраћајницом на аутопут (смер ка Новом Београду и Нишу), из улица Кнеза Милоша и Булевара Војводе Путника одвијаће се отежано.

Извор[уреди]