Београд: Измене режима саобраћаја

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


7. август 2009.
Београд/ Србија

У Француској улици, испред раскрснице са Дунавском, 8. и 9. августа биће наизменично затворена по једна саобраћајна трака због постављања кабловске сигнализације за семафорски уређај. У улици 1.300 каплара, на деоници од Васе Чарапића до Кнез Михаилове улице, поплочаваће се коловоз и тротоари због чега ће бити отежан пешачки саобраћај од 7. до 25. августа.

Због радова на полагању двоструког енергетског кабла у Вишњичкој улици, на деоници од Војводе Мицка Крстића до иза раскрснице са Диљском улицом, биће затворена једна саобраћајна трака. Возилима ће бити на располагању друга саобраћајна трака, у смеру ка Вишњици. Планирано је да радови трају од 8. августа до 8. септембра, а за то време неће се мењати режим рада линија јавног превоза. Секретаријат за саобраћај апелује на возаче да у овој зони испоштују постављену саобраћајну сигнализацију и да брзину вожње прилагоде условима на путу.

Поред тога, од 8. до 30. августа санираће се топловод у улици Војислава Илића од броја 6 до улице Грчића Миленка, због чега ће бити отежано кретање пешака. Од 8. августа до 8. септембра поправљаће се и асфалтирати коловоз у Виноградској, на деоници од улице Др Ивана Рибара до скретања за Сурчин, због чега ће саобраћај бити обустављен.

Извор[уреди]