Београд: Измене због одржавања манифестације „Безбедност мотоциклиста у саобраћају”

Извор: Викиновости

28. мај 2010.
Београд/ Србија

Због одржавања манифестације под називом „Безбедност мотоциклиста у саобраћају” у недељу, 30. маја, од 8 до 22 часа, потпуно се обуставља саобраћај у Пљевљанској улици.

У наведеном периоду аутобуси са линије 20 (Миријево 3 – Велики Мокри Луг) делимично мењају трасу (неће улазити у Учитељско насеље) и у оба смера саобраћаће трасом: Булевар краља Александра – Устаничка – Војислава Илића и даље редовном трасом.

Укидају се стајалишта: „Рудо”, „Будванска”, „Учитељско насеље”, „Др Велизара Косановића” и „Римска” у оба смера и „Шумице” у смеру ка Миријеву. На измењеном делу трасе аутобуси ће користити постојећа стајалишта ЈГП-а.

Због одржавања изложбе америчких аутомобила и мотоцикала у Сарајевској улици у недељу, 30. маја, од 10 до 19 часова, мења се режим рада линија ЈГП-а. Линије које долазе из правца Бановог брда и завршавају на Зеленом венцу (52, 53 и 56) у смеру од „Мостара” ка Зеленом венцу ићи ће трасом: Савска – Савски трг – Милована Миловановића – Гаврила Принципа и даље редовном трасом.

Укидају се стајалишта: „Дринска” и „Милоша Поцерца” у Сарајевској улици и „Немањина” у Балканској улици. На измењеном делу трасе возила ће користити постојећа стајалишта линија ЈГП-а.

Извор[уреди]