Пређи на садржај

Београд: Издавање легитимација за ученике и студенте

Извор: Викиновости


9. септембар 2009.
Београд/ Србија

ГСП „Београд” и даље издаје претплатне легитимације студентима и ученицима средњих и основних школа за нову школску годину. Претплатне легитимације се издају у шалтер сали пословне зграде ГСП „Београд”, Кнегиње Љубице 29, сваког радног дана од 7 до 17 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Право на претплатну легитимацију имају ученици основних школа који нису старији од 17 година, односно од 19 година, уколико похађају специјалну школу. Ово право имају и ученици средњих школа, уколико нису старији од 21 године, и студенти високошколских установа, уколико нису старији од 30 година.

Уз захтев за издавање претплатне легитимације прилаже се потврда о редовном школовању, фотокопија здравствене књижице или личне карте (оригинал на увид) и једна фотографија. Цена издавања претплатне легитимације износи 250 динара.

Прошлогодишње легитимације за ученике важе до 30. септембра, а за студенте до 31. октобра. ГСП „Београд” позива све студенте и ученике да благовремено изваде легитимације како би се избегле непотребне гужве испред шалтера.

Извор[уреди]