Београд: За лепши изглед Врачара

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


1. март 2010.
Београд/ Србија

Добар пример сарадње скупштине станара и општине Врачар у унапређењу услова становања и стварања бољег живота за грађане ове општине биће презентован сутра у 11 часова у улици Грчића Миленка 3. Том приликом председник општине Бранимир Кузмановић говориће о реализацији пројекта „Да лепше изгледа”, који спроводи општина Врачар, и показати како је заједничким улагањем средстава грађана и општине знатно побољшана хигијена и естетски изглед заједничких просторија, као и безбедност чак 870 станара ове зграде.

У солитеру у Грчића Миленка 3 постављене су керамичке плочице на три нивоа пода заједничких просторија, сређени зидови и постављен нови спуштени плафон, замењени поштански сандучићи за 158 станова, уведена нова расвета и постављен видео-надзор. Радови су коштали милион динара, од којих је скупштина станара партиципирала петнаест посто уложених средстава.

На конференцији за новинаре говориће и председник скупштине зграде Божидар Шиљеговић и архитекта Александра Јовановић, која је непосредно руководила радовима реконструкције улаза солитера у Грчића Миленка 3.


Извор[уреди]