Београд: Завршени радови у Основној школи „Влада Обрадовић Камени”

Извор: Викиновости


11. децембар 2009.
Београд/ Србија

У Основној школи „Влада Обрадовић Камени” на Лединама завршени су радови на постављању хидроизолације, замени олука и кречењу учионица, које је финансирала општина Нови Београд. Тим поводом школу је данас посетио председник општине Ненад Миленковић.

– У овој школи је скоро 80 одсто учионица било угрожено. Сада је у њима урађена хидро и термоизолација, тако да се више нигде не осећа мирис влаге, а ђаци имају нормалне услове за рад. Замењени су и олуци и окречене учионице. За ове радове утрошено је око милион динара. Поред тога, три милиона динара уложили смо у изградњу спортског терена са вештачком травом који ће бити завршен до краја године. Тиме ова школа добија изглед и квалитет простора какав би требало да има свака школа у Новом Београду – рекао је Ненад Миленковић.

Поред ових радова, прошле године сређени су и тоалети. У име ученика и наставника, руководству општине на подршци у решавању проблема у овој мултиетничкој школи захвалила се Данијела Лазаревић, в.д. директора. Она је нагласила да су, захваљујући средствима које општина издваја, у школи реализовани многи пројекти, а прошле недеље обезбеђене су им и улазнице за Фестивал науке.

Извор[уреди]