Београд: Вечерас почиње „Лето на Гардошу”

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

12. јул 2010.
Београд/ Србија

Овогодишње „Лето на Гардошу” почиње вечерас у 20.30 часова представом за децу „Деца не излазе из моде” театра из Крагујевца. Већ сутра у 21 час на програму је комедија „Плава ружа”, у којој играју Даница Максимовић, Марко Николић и Ива Штрљић. У среду, 14. јула, у исто време игра се еротска комедија „Мушица” позоришта Ара.

Театар на отвореном, са квалитетним и разноврсним уметничким програмом, трајаће све до 1. септембра. Програм је конципиран тако да за свакога има понешто – концерти, драме, кабареи, дечје представе и комедије. Представе се играју сваке вечери, осим четвртком.

Карте се продају на благајнама Билет сервиса и на Гардошу, сат времена пред почетак програма, по цени од 300, 400 и 500 динара. У случају лошег времена неће се одлагати, већ ће се играти на сцени Дома ваздухопловства у Земуну, у Штросмајеровој 3. За све дечје представе, карту плаћа само пратилац по цени од 100 динара.

Телефон за информације је 066/9261-688, а програм „Лето на Гардошу 2010” доступан је на интернет-презентацији општине Земун www.zemun.rs. Организатор и покровитељ целокупног програма је општина Земун.

Извор[уреди]