Београд: Велика акција уклањања комуналног нереда у околини пијаце „Видиковац”

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


10. септембар 2010.
Београд/ Србија

Мобилни тимови ЈКП „Градске пијаце”, које чине републички тржишни и градски комунални инспектори, запослени у бригади полиције и у „Градским пијацама”, обавили су данас велику акцију уклањања комуналног нереда у околини пијаце „Видиковац”. У овој акцији учествовале су и екипе саобраћајне полиције, као и „Паркинг сервис” и „Градска чистоћа”.

– Акција континуирано траје од децембра 2008, када је на иницијативу градоначелника Драгана Ђиласа потписан меморандум између свих надлежних који учествују у уклањању комуналног нереда. Од тада, приметни су и конкретни резултати, јер на неколико градских пијаца у већ дужем временском периоду није примећен комунални неред. Тако ове недеље није било прекршилаца на пијацама на Коњарнику, у Белим водама и Железнику – рекла је Марија Бошњаковић, представница за медије ЈКП „Градске пијаце”.

Током данашње акције на видиковачкој пијаци уклоњен је велики број непрописно паркираних возила и камиона из којих се вршила нелегална продаја, а против прекршилаца су написане пријаве.

Извор[уреди]