Београд: Богат спортски викенд

Извор: Викиновости


11. децембар 2009.
Београд/ Србија

Љубитељима спорта у Београду овог викенда ће на располагању бити богат спортски програм. У Центру за физичку културу „Врачар” у суботу и недељу одржаће се Међународни митинг младих пливача, на којем ће наступити око 400 такмичара из Србије, Словеније, Македоније, Босне и Херцеговине и Црне Горе. Митинг почиње у суботу у 10 часова.

Новогодишњи Трофеј Београда у спортској гимнастици одржаће се у суботу с почетком у 12 часова у сали Националног центра у Кошутњаку. Учествоваће тридесетак девојчица из Новог Сада, Костолца, Суботице, Ниша, Сремске Митровице, Крушевца и Београда.

У спортском центру у Ковилову од данас па до недеље одржава се Трофеј Београда у стрељаштву. Свечано отварање је вечерас у 18 часова, а такмичења у суботу трају од 8 до 20 часова, а у недељу од 12 до 18.15 часова. Наступиће око 170 стрелаца из 12 земаља.

У сали СРЦ „Љубомир Ивановић Геџа” у Младеновцу у суботу и недељу одржаће се Трофеј Београда у бадминтону. Турнир је А категорије, а такмичари ће се надметати у свих пет сениорских и три јуниорске конкуренције.

Трофеј Београда у хокеју на леду за пионире одржаће се од петка до недеље у хали „Пингвин” на Новом Београду. Надметаће се хокејашки клубови „Црвена звезда”, „Спартак”, „Старс”, „Таш” и „Беостар”.

Извор[уреди]