Београд: Асфалтирање Булевара краља Александра од Рузвелтове до Станислава Сремчевића

Извор: Викиновости


20. август 2010.
Београд/ Србија

У оквиру реконструкције Булевара краља Александра, обнове трамвајске двоколосечне пруге и трамвајске контактне мреже, од поноћи 22. до 25. августа, на делу од Рузвелтове до Станислава Сремчевића постављаће се завршни слој асфалта. У то време десна половина (од „Вука” ка „Цветку”) Булевара краља Александра биће затворена за саобраћај, што ће бити регулисано прописном сигнализацијом коју ће поставити извођач радова.

Такође, на овом потезу биће затворене и све попречне улице на десној (парној) страни, осим улица Рузвелтове и Станислава Сремчевића.

Током извођења ових радова остаје на снази привремени режим саобраћаја јавног превоза кроз Булевар краља Александра, а возила са линија 25, 26 и ноћне линије 26 саобраћаће од раскрснице Јужног булевара и улице Максима Горког у смеру ка Дорћолу и Карабурми Јужним Булеваром, Булеваром ослобођења, преко Трга Славија, Београдском улицом и Булеваром краља Александра и даље редовним трасама, а у смеру ка насељу „Браће Јерковић” саобраћаће Булеваром краља Александра, Беорадском, Крунском до Максима Горког и даље редовним трасама. Возила ЈГС-а на измењеном делу трасе користиће сва постојећа стајалишта.

Моле се грађани да са зоне радова уклоне своја возила и не паркирају их у зони радова. За све додатне информације грађани се могу обратити „Беоком сервису” сваким радним даном од 7 до 22 часа, на бесплатни број телефона 0800-11-00-11.

Извор[уреди]