Београд: Апел возачима да се не паркирају на тротоару у Булевару краља Александра

Извор: Викиновости


20. август 2010.
Београд/ Србија

Агенција за инвестиције града Београда апеловала је данас на возаче да своје аутомобиле не паркирају на незавршеним тротоарима дуж Булевара краља Александра, јер се на тај начин оштећују нове бетонске плоче.

– Апелујемо на наше суграђане да нам помогну да Булевар када се заврши заиста буде најлепша улица, молимо их да сачувају тротоар, а не да га док још није пуштен у функцију изнова и изнова поправљамо, јер све то плаћамо сви ми који живимо у Београду. Само мало стрпљења и мало разумевања и све ће бити у најбољем реду – каже Радован Дрча из Агенције за инвестиције.

Он потврђује да ће реконструкција ове саобраћајнице бити завршена у року, тачније до 1. септембра. Обнова Булевара краља Александра обухватила је замену комплетне водоводне, канализационе, топловодне и телекомуникационе инфраструктуре. На потезу од Вуковог споменика до Цветкове пијаце трамвајске шине померене су на средину улице, изграђена су нова паркинг места, постављено је ново осветљење, а крајем октобра биће засађена и нова стабла.

Извор[уреди]