Београд: Акција „Беокома” – „Ми смо надлежни”

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

31. мај 2010.
Београд/ Србија

Служба за комуникације и координацију односа са грађанима – „Беоком сервис” позива све Београђане да се овој служби обрате у случају кад код других органа не могу да добију адекватне одговоре на своја питања. Под геслом „Ми смо надлежни”, „Беоком сервис” омогућује грађанима да поставе питања широког дијапазона, али и да изнесу сугестије на основу којих ће се побољшати живот у Београду.

– Уколико не знате коме да се обратите, уколико вас „шетају” од врата до врата, уколико вас игноришу или на било који начин неће да вас чују, можете се обратити „Беоком сервису”. Нама можете поставити питање или пријавити проблем у вези са животом у стамбеним објектима, одржавањем хигијене стамбених зграда и њиховим инвестиционим одржавањем, неразвијеном инфраструктуром и проблемима са водоснабдевањем, паркирањем, уређењем зелених површина, очувањем урбаних целина, дивљом градњом и легализацијом, саобраћајем, асфалтирањем улица, псима луталицама, социјалним давањима. За одговоре на ова и мноштво других питања и проблема за вас је од 7 до 22 часа отворен Кол-центар „Беоком сервиса”, пише у саопштењу ове службе.

Заинтересовани грађани који желе да се обрате градоначенику своја питања могу послати на адресу „Беоком сервиса”, који ће их проследити надлежној комисији.

За грађане је резервисан бесплатни број телефона 0800-11-00-11, а своја питања или сугестије могу послати и електронском поштом на адресу bks@ beograd.gov.rs

Извор[уреди]