Пређи на садржај

Ана Ивановић очекује тежак меч

Извор: Викиновости

18. април 2013.
Штутгарт/ Немачка (Beta) - Тенисерка Ана Ивановић рекла је у четвртак да очекује тежак меч против Немачке, у плеј-офу за опстанак једне од тих двеју екипа у Светској групи Фед купа, и истакла да ће екипа „позитивно ући“ у дуел и покушати да победи.

Репрезентације Немачке и Србије ће током викенда у Штутгарту одиграти меч за опстанак у Светској групи Фед купа.

За Србију ће играти Ана Ивановић, Бојана Јовановски, Александра Крунић и Весна Долонц, а за Немачку Анџелика Кербер, Мона Бартел, Сабине Лисицки и Ана Лена Гренефелд.

„Добро познајемо немачки тим и очекује нас тежак посао, пошто имају играчице из самог врха светског тениса. Претпостављам да ће играти Кербер и Бартел. Од Бартел сам прошле године два пута изгубила на шљаци. Биће тешко, али оптимисти смо“, рекла је Ивановићева.

Ивановић је истакла да се добро осећа, да је у екипи добра атмосфера, и да је терен у Штутгарту добар.

Тенисерка Бојана Јовановски рекла је да свака играчица мора да пружи максимум како би Србија обезбедила опстанак у Светској групи.

Селектор репрезентације Србије Дејан Вранеш рекао је да су услови за тренинг и игру одлични. „Ова три дана у Штугарту смо искористили да се што боље припремимо. Јуче се прикључила Ана Ивановић и сви су тренирали. Терен је био мало спорији после првог дана, али Немци су све средили и сада су савршени услови за тренинг и боравак“, рекао је Вранеш и додао да не жели ништа да прогнозира пре сутрашњег жреба.

Извор[уреди]