Ђоковић: Част ми је да носим заставу Србије

Извор: Викиновости


14. јул 2012.
Србија -  (Beta) - Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је веома узбуђен због учешсћа на Олимијским играма у Лондону, посебно због тога што ће носити заставу Србије.

Новак Ђ.
Слика: Laslovarga.

„Сви смо ми веома узбуђени због Олимпијских игара у Лондону, тог величанственог спортског догађаја и сувишно је причати колику ми част представља да носим заставу“, изјавио је Ђоковић агенцији Бета.

Међу стотинак српских репрезентативаца, колико се очекује да учествује на Олимпијади у Лондону, Ђоковић је међу главним кандидатима за освајање златне медаље. Ђоковићев колега Јанко Типсаревић, који се налази на осмом месту АТП листе очекује медаљу на Олимпијади у пару са најбољим српским дубл играчем Ненадом Зимоњићем.

„Мислим да сервирам и ретернирам боље него икада. Са играчем као што је Зимоњић на мрежи очекујем да освојим неку од медаља. Зики и ја бићемо заједно за Србију, а многи дубл играчи биће растављени, једино ће браћа (Боб и Мајк) Брајан остати заједно“, рекао је Типсаревић агенцији Бета.

Тренутно најбоље рангирана српска тенисерка Ана Ивановић такође је изјавила да јој је веома важно такмичење на Олимпијским играма. Олимпијске игре у Лондону одржаће се од 27. јула до 12. августа.

Izvor[уреди]