Šutanovac: Mirčić pokazao neznanje

Извор: Викиновости


25. maj 2008.
Beograd/ Srbija (Beta) - Ministar odbrane i funkcioner Demokratske stranke Dragan Šutanovac ocenio je u nedelju da je funkcioner Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić izjavom da bi otvorio novu istragu o ubistvu Zorana Đinđića pokazao da nema nameru da poštuje zakon.

"Očigledno je da pokazuje neznanje sa jedne strane, a sa druge strane pokazuje da nema nameru da poštuje zakone ukoliko bude na poziciji ministra unutrašnjih poslova", kazao je Šutanovac agenciji Beta.

Šutanovac je izrazio uverenje da su građani Srbije dali glas evropskoj Srbiji kako bi izbegli moguće egzibicije koja bi donela vlada narodnjaka i radikala koja je, prema njegovim rečima, utemeljena na politici koju je Šešelj nedavno zvanično saopštio u Haškom tribunalu.

Govoreći o navodnim pretnjama predsednika Srbije Borisa Tadića funkcioneru Nove Srbije Miroslavu Markićeviću, na konsultacijama sa parlamentranim strankama, Šutanovac je rekao da su to izmišljotine i da to samo pokazuje želju narodnjačke koalicije da se ne govori o njihovim "katastrofalnim" izbornim rezultatima.

Извор[уреди]