Пређи на садржај

Šou Šakire u Areni

Извор: Викиновости


9. мај 2011.
BEOGRAD, 9. maja 2011. (Beta) - Latino pop zvezda Šakira (Shakira) priredila je u ponedeljak uveče pevačko-plesni spektakl u Beogradskoj areni, gde je nastupila u okviru svetske turneje povodom novog albuma "Sale el sol/The Sun Comes Out".

Nakon skoro jednoipočasovnog nastupa, tokom koga je uglavnom bosonoga i rasplesana izvela neke od svojih najvećih hitova poput "Hips Don't Lie", "Whenever, Whenever" ili "Loca", Šakira je nakon jednog bisa ispraćena sa ovacijama iz Beogradske arene.

Na početku prvog susreta sa srpskom publikom, Šakira je poručila da je došla "ovde s jedinim ciljem - da se svi što bolje provedu", a atmosferu je odmah podgrejala pozvavši pet devojaka iz publike kako bi im održala efektan kratak kurs trbušnog plesa, što je dvorana burno pozdravila.

Više hiljada Beograđana smestilo se pretežno u parter i donji deo tribina arene, a naklonost prema Šakiri pokazali su u nekoliko navrata bacajući na binu plišane igračke, dok je pevačica sa svoje strane u publiku bacila buket ruža.

U jednom trenutku Šakira je, praćena samo gitaristom i bubnjarem, u isturenom delu bine priredila erotikom nabijenu plesnu tačku, koju je prekinula padom na pod, da bi se potom uz otkucaje u ritmu srca ponovo podigla, izmamivši usklike oduševljenja u Areni.

Posle oko sat i 15 minuta nastupa Šakira se povukla sa pozornice uz reči: "Hvala vam mnogo, baj!", da bi se nakon glasnih poziva Beograđana vratila pred njih hitom "Hips Don't Lie".

Kraj je pripao velikom hitu "Waka Waka" izvedenom uz kišu konfeta i zajedno u plesu sa desetak Beograđana, koji su se ranije na audiciji izborili za povlasticu da se popnu na binu sa svetskom zvezdom iz Kolumbije.


Извор[уреди]