Đoković - s kontinenta na kontinent

Извор: Викиновости


15. avgust 2012.
Sinsinati/ SAD (Beta-AFP) Srpski teniser Novak Đoković, drugi nosilac na turniru u Sinsinatiju, u SAD, rekao je da mu je nekad teško da se seti na kom se kontinentu nalazi posle brzog prelaska iz Britanije i Olimpijskih igara na američki kontinent.

Новак Ђоковић у Торонту
Слика: Гагана.

„Ako nemaš na umu vremenske i geografske odrednice mesta na kojem si, dešava se da se probudis i da sebi kažeš 'Ok, u kojoj sam sada vremenskoj zoni'“, rekao je srpski teniser.

„To važi za sve, ali pre svega za visoko rangirane igrače. Znali smo da će Olimpijske igre opteretiti naš raspored još više nego što je bio prošlih godina“, rekao je drugi teniser sveta.

Đoković je morao brzo da pređe sa olimpijske trave u Vimbldonu na terene u Torontu, gde je igrao na Rodžers kupu u tom gradu. "Ovo se dešava stalno kad smo u olimpijskoj godini. Svi pravimo raspored oko toga. Ali za sada se osećam dobro", rekao je Đoković.

Đoković igra svoj prvi meč u Sinsinatiju danas protiv Italijana Andreasa Sepija. U Sinsinatiju danas igraju i dvojica finalista na OI u Londonu Endi Mari i Rodžer Federer.

Izvor[уреди]