Čavić i Djerisilo pozvali na humanost

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


3. фебруар 2010.
Београд/ Србија , (Beta) - Odbojkašica Ivana Đerisilo i plivač Milorad Čavić pozvali su u sredu sve građane da učestvuju u njihovoj akciji "Veruj u sebe" i pomognu deci bez roditeljskog staranja.

"Vaše vreme je zlatno, ali ako imate neku veštinu... i možete da to predstavite u vidu besplatnih časova, učinićete mnogima od njih život lepšim, a vi ćete steći prijatelja za ceo život", navodi se u saopštenju koje je Djerisilo dostavila agenciji Beta.

Čavić i Ђerisilo pokrenuli su krajem prošle godine humanitarnu akciju "Veruj u sebe" u cilju pomaganja deci bez roditelja. Njihova glavna namera bila je da, u zavisnosti od mogućnosti, bar jednom mesečno posećuju tri doma koja su odabrali u prvoj fazi.

"Ako možete da donirate nešto, vašu omiljenu društvenu igru, gitaru... insistiramo da im to lično odnesete da bi deca zapamtila lice osobe koja im je izmamila osmehe", navodi se u saopštenju.

Čavić i Djerisilo pozvali su zainteresovane koji žele da se priključe poseti nekom od domova da ih kontaktiraju putem zvaničnih sajtova - miloradcavic.com i ivanadjerisilo.com.

Извор[уреди]