Čankaj došao u Radnički zbog trenera

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


7. август 2011.
Крагујевац/ Србија ( Beta) - Ekipa Radničkog iz Kragujevca dovela je u svoje redove 26-godišnjeg turskog internacionalca Junusa Čankaja, koji je kao glavni motiv za ovakav potez naveo šansu da radi sa trenerom Miroslavom Nikolićem.

Čankaj, koji je poslednji angažman imao u Turktelekomu, potpisao je ugovor sa kragujevačkim klubom na godinu dana uz mogućnost da se saradnja produži za još toliko.

U intervjuu za sajt kluba Čankaj je rekao da se nada da će ispuniti očekivanja i napredovati kao igrač u Kragujevcu.

„Pre nego što sam se zaputio ovamo, savetovao sam se, pored ostalih, sa Goranom Ćakićem, vašim zemljakom, a mojim bivšim kolegom iz Turske koji je igrao za Trabzon. Goran mi je detaljno predstavio sredinu u koju dolazim, a naročito je imao reči hvale o treneru i atmosferi koju pravi ovdašnja publika“, kazao je Čankaj.

On je dodao da su mu bili ponuđeni finansijski povoljniji ugovori, ali da je želeo da igra u Evropi, da bude deo jakog sastava i da napreduje. „Sem mogućnosti da za više novca ostanem u Turskoj, pružala mi se prilika i da odem u Španiju ili Italiju. Prevagnula je, međutim, želja da radim sa Nikolićem“, rekao je Čankaj.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg