"Preduzetnikus" dobio novi izgled

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

28. april 2016.
(PRobjave) - Pobednik konkursa za izradu skulptorskog rešenja statue "Preduzetnikus" Aleksa Marković primio je, na svečanoj ceremoniji u zemunskoj Galeriji kule Gardoš, nagradni ček od 30.000 dinara, koji je obezbedila Piraeus banka. Druga nagrada pripala je Snežani Simonović, treća Teodori Vojinović, dok je nagradu publike osvojila Jelena Bričić.

Miroslava Nešić Bikić, rukovodilac korporativnih komunikacija Piraeus banke, pohvalila je NVO "Dostignuća mladih" u Srbiji za doprinos i zasluge u razvoju preduzetničkog obrazovanja u Srbiji.

"Izuzetno nam je drago što smo ostvarili saradnju sa organizacijom koja mladima, kroz partnerstvo sa poslovnim sektorom, nudi uvod u savremeni način poslovanja i priprema ih za poslovnu karijeru. Posebno sam ponosna na brojna predavanja iz domena finansijske pismenosti koje smo za učenike i njihove predavače realizovali zajedničkim snagama. Kruna naše saradnje jeste upravo ova izložba radova studenata Fakulteta primenjenih umetnosti koji su na ovaj način dobili priliku da se predstave i dobiju priznanja za svoj rad i talenat", istakla je Miroslava Nešić Bikić.

U saradnji sa organizacijom Dostignuća Mladih u Srbiji, Piraeus banka je početkom marta pozvala studente Fakulteta primenjenih umetnosti da osmisle novo skulptorsko rešenje godišnje nagrade "Preduzetnikus". Ovo priznanje, koje se dodeljuje već deset godina, dobijaju najbolji nastavnik, najbolji poslovni volonter i najbolja učenička kompanija za doprinos i zasluge u razvoju preduzetničkog obrazovanja u Srbiji. Svečana ceremonija i urečenje nagrade "Preduzetnikus" zakazana je za 17. maj 2016.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg

љивања у Викиновостима, у шаблону „Извор“ ставите датум који стоји у извору са којега је вест преузета. -->