Корисник:Ромаине

Извор: Викиновости
  • (нл): Дезе гебруикерспагина ис ван еен гебруикер дие хет меест ацтиеф ис оп де Недерландсталиге Wикипедиа.
  • (ен): Тхис усерпаге ис фром а фреqуент wикипедиан фром тхе Дутцх Wикипедиа.
  • (де): Диесе Бенутзерсеите ист вон еинем Бенутзер вон дер Ниедерлäндисцхен Wикипедиа.


Мy хомеwики ис лоцатед ат: w:нл:Гебруикер:Ромаине


Иф yоу wант то цонтацт ме, плеасе wрите а мессаге он мy нл-Wикипедиа талк-паге.

  • Плеасе ментион тхат ит такес соме тиме бефоре мессагес он мy талкпаге оф тхис пројецт аре сеен.I алсо хаве а усерпаге он Wикинеwс ин Дутцх: нл:Гебруикер:НЛ-Ромаине

Пресент он (отхер) пројецтс: Wикипедиа - Wикинеwс - Wиктионарy - Wикибоокс - Wикиqуоте - Wикисоурце - Wикиспециес - Цоммонс - Мета

Информатион он (отхер) пројецтс: Лист оф Wикипедиас - Генерал СитеМатриx - Персонал СитеМатриx - Пројецтс

Бецаусе оф СУЛ мy усернаме wас цхангед фром НЛ-Ромаине то Ромаине ин Јуне 2008, олд едитс цан бе фоунд он тхис паге.
То ремембер: