Пређи на садржај

PR dan u Valjevu

Извор: Викиновости

Valjevo (PRObjave) - Društvo Srbije za odnose s javnošću, nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Valjeva, Odsekom za informisanje i protokol grada Valjeva i PR agencijom Pristup organizuje "PR dan" u Valjevu.

Ideja o "PR danu" je nastala kao rezultat nastojanja da se regionalnim širenjem rad Društva učini bližim i efikasnijim. Želimo da se tokom jednog dana, u kojem bismo organizovali dva predavanja i predstavili rad Društva, okupe menadžeri za odnose s javnošću iz javnog, privatnog i nevladinog sektora, institucija kulture i da se inicira osnivanje lokalne kancelarije DSOJ-a u Valjevu. Verujemo da će ovaj događaj biti prilika da se upoznate sa ciljevima i planovima DSOJ-a, ali i prednostima koje profesionalci na polju odnosa s javnošću mogu da realizuju uključivanjem u rad nacionalne strukovne organizacije.

Očekujemo Vas u četvrtak, 15. aprila u 10.00 časova, u maloj sali Gradske uprave grada Valjeva (1 sprat), Karađorđeva 64 i nadamo se da ćete svojim prisustvom učiniti ovaj događaj značajnijim.

Molimo Vas da nam dolazak potvrdite elektronskom poštom na adresu: drustvo@pr.org.rs najkasnije do srede 14. aprila do 12 časova.

Извор[уреди]