Главна страна

Из слободних - ВикиВести

ВИКИВЕСТИ
Слободне вести које и
Ви можете да уређујете!
Најновије вестиПолитикаЕкономија и бизнисНаука и технологијаКултураЗанимљивостиСпортВреме
ФорумРедакцијаКонтактBlank.png
„Вики воли Земљу“ стигао и до Краљева
„Вики воли Земљу“ стигао и до Краљева
Фото:Mickey Mystique
Изложба „Вики воли Земљу“ стигла је и до Краљева. Поред две успешне изложбе иза себе, Викимедија наставља да промовише слободно знање и подиже свест о значају доступности слободног садржаја на интернету.


Blank.png
Преминуо Вук Бојовић
Преминуо Вук Бојовић
Фото: Новик А.Н.
Дугогодишњи директор београдског Зоолошког врта Вук Бојовић преминуо је у среду ујутро у 74. години. Бојовић је постао директор золошког врта 1986. године и на тој позицији је био све до своје смрти
Blank.png
Љубавна писма
Љубавна писма
Фото:Никола Тодоровић
Као и сваке године Југословенско драмско позориште и Народно позориште у Београду доноси преко својих чланова дух Србије у Канаду. Ове године на канадску турнеју долазе признати уметници и глумци Наташа Нинковић и Војин Ћетковић

Blank.png
У Минхену почиње Октоберфест
У Минхену почиње Октоберфест
Фото: digital cat
У Минхену је у суботу почео традиционални, 181. фестивал пива и фолклора Октоберфест, један од најпознатијих и највећих фестивала у Немачкој.
Blank.png
Ђоковић други пут у каријери освојио Вимблдон
Ђоковић други пут у каријери освојио Вимблдон
Фото: Carine06
Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је у недељу други пут у каријери трофеј на Вимблдону, пошто је у финалу у Лондону победио Швајцарца Роџера Федерера са 3:2 у сетовима (6:7, 6:4, 7:6, 5:7, 6 : 4) чиме се вратио на прво место на АТП листи.

Вести на осталим језицима

Најновије вести Викивести RSS Feed Викивести на Твитеру Викивести на Фејсбуку Освежи страну ±


Напишите чланак за Викивести
Пре почетка писања чланка молимо вас погледајте упуство за писање. Такође проверите у изменама да би сте видели да ли је ваша вест већ објављена.


Имате вест, али не и времена да је у целости напишете? Обавестите нас о чему би сте волели да вас извештавамо. Учините то на нашој страници.