Upišite vaše dete na vreme - Pravi izbor škole za 2021/22 školsku godinu - BIS

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

2. april 2021.
(PRobjave) - Britanska internacionalna škola u Beogradu (BIS), prva je privatna škola koja u Srbiji sprovodi obrazovanje dece uzrasta od 3 do 18 godina po najkvalitetnijem Kembridž programu.

Pored najkvalitetnijeg obrazovnog programa, korz niz vannastavnih aktivnosti, negujemo i razvijamo talente učenika iz oblasti nauke, književnosti, umetnosti, sporta i svih drugih oblasti za koje ustanovimo da postoji interesovanje učenika i roditelja. Posvećeni smo društveno odgovornom poslovanju. U posebnim uslovima koji su uzrokovani pandemijom COVID19, naša škola uspela je da realizuje kompletnu nastavu u obimu i na način koji je u skladu sa svim važećim preporukama za zaštitu zdravlja učenika i nastavnika. Naši učenici su učestvovali na on line takmičenjima, bavili su se i drugim kreativnim aktivnostima, sve u skladu jedinstvenog holističkog pristupa obrazovanju i vaspitanju učenika koji Britanska internacionalna škola neguje od osnivanja.

Očekujemo nove generacije naših učenika u Beogradu, u prestižnoj četvrti na Dedinju, u četiri kampusa u kojima su raspoređeni učenici predškolskog uzrasta, osnovne i srednje škole. U izuzetno lepim, kompletno opremljenim  zgradama, sa divnim okruženjem punim zelenila, naš tim vrhunskog nastavnog osoblja, sa velikim iskustvom, na engleskom jeziku edukuje učenike svih uzrasta u najmodernije opremljenim učionicama i laboratorijama.

U protekle 24 godine uspešnog rada, škola može da se pohvali brojnim učenicima koji su uspešno završili BIS, a zatim prestižne fakultete na svim kontinentima i već rade kao vrhunski lekari, građevinski inženjeri, pravnici, filolozi, menadžeri i drugi lideri u uspešnim kompanijama u zemlji i inostranstvu

Za dodatne informacije: [[1]] ili  011-3066-096.

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd

Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097

Mail: [[2]]

Извор[уреди]Bookmark-new.svg