U susret seminaru Brajana Trejsija, 21. aprila u Sava Centru - Da li se uspeh može naučiti?

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

18. mart 2016.
(PRobjave) - - Bez sumnje da može! - decidiran je Brajan Trejsi, najrenomiraniji autoritet po pitanju poslovne i lične uspešnosti.

Tokom višedecenijske karijere poslovnog instruktora, Brajan je razvio jednostavne, dokazano uspešne tehnike za postizanje natprosečnog učinka u raznim segmentima savremenog poslovanja, ali i svakodnevnog života.

Šta Brajana Trejsija izdvaja od ostalih stručnjaka za poslovni i lični razvoj?

Iako poseduje znanje iz filozofije, psihologije, sociologije, ekonomije i političkih nauka, Brajan se ne razmeće svojom erudicijom i ne pravi nepotrebne digresije. On je pre svega praktičan, okrenut opipljivim rezultatima.

Zašto se Trejsi smatra svetskim brojem jedan po pitanju uspešnosti?

Nikakva evaluacija nije napravljena, tako da je zaista teško rangirati stručnjake u ovom polju. Trejsija svakako izdvaja neprevaziđena popularnost, odnosno desetine miliona zadovoljnih korisnika koje je na ovu ili onu temu, tokom treninga, putem blogova, preko desetina izdatih knjiga i audio-vizuelnih snimaka uspeo do danas da posavetuje ili obuči. Trejsi je tokom života lično trenirao oko 500.000 profesionalnih prodavaca, 300.000 menadžera i izdao preko 50 knjiga prevedenih na dvadesetak svetskih jezika. Sarađivao je sa preko 1.000 kompanija u preko 70 država sveta, uključujući i veliki broj onih sa liste Fortune 500 (Coca Cola, Hewlett-Packard, IBM, Ford, Suzuki, Federal Express, American Express, Ernst & Youn, itd).

Zašto ne treba propustiti Brian Tracy Live 21. aprila u Sava Centru?

Ovaj trening sumira najvažnije Trejsijeve programe, sistematizovane na način da pokriju sve one segmente savremenog poslovanja bez kojih se danas jednostavno ne može. Po rečima dosadašnjih polaznika, "živa interakcija sa Trejsijem predstavlja posebno iskustvo, doživljaj neslućene energije." Kod Brajana svi prisutni aktivno učestvuju u dešavanjima i to sa elanom koji se retko može videti na seminarima ove vrste.

Sve ovo vas je dovelo za sigurno do jednog zaključka: Da ne smete propustiti priliku da upoznate ovog gurua. Setite se, najbrži način da postignete bolje rezultate je kroz stalno usavršavanje.

Više informacija o događaju Brian Tracy Live naći ćete na sajtu www.bbee.co.rs

Извор[уреди]Bookmark-new.svg