Svetski stomatološki ekspert vodi trening u Beogradu - Dr Hom-Lay Wang po prvi put u Evropi

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу

23. septembar
(PRobjave) - Svetski ekspert iz oblasti stomatologije, profesor Univerziteta u Mičigenu Hom-Lay Wang, od 12. do 14. oktobra je u Beogradu da vodi intenzivni trodnevni trening iz oblasti parodontalne hirurgije.

Hom-Lay Wang je profesor i šef postdiplomskog programa parodontologije na Univerzitetu u Mičigenu, koji je, prema istraživanjima američkih organizacija, jedna od najboljih stomatoloških škola u Sjedinjenim Američkim Državama. Pored toga, on je i kopredsednik Američke akademije za parodontologiju.

Trening će trajati tri dana i obuhvatiće naprednu edukaciju iz sledećih oblasti:

• Parodontalna hirurgija;

• Oralna plastična hirurgija;

• Implantološki tretman i hirurgija.

Ovo je jedinstvena mogućnost da se uči od svetskog stručnjaka, koji je ovom prilikom po prvi put Evropi. Odabrani će moći da budu deo ovog događaja zahvaljujući kompaniji Dental Ant iz Beograda. Kompanija sa 25-godišnjim iskustvom u pružanju usluga iz oblasti stomatologije, ali i lider u oblasti stomatološke edukacije.

Detaljnu satnicu, kao i sve oblasti koje će obuhvatiti trening možete da pogledate na http://www.daeducation.com/course-1.html, a svi učesnici dobiće sertifikat o pohađanom treningu.

Za sve informacije možete da se obratite na e-mail: dragana.antunovic@dentalant.net.

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg