Modna kuća LUNA i Ambasada Australije domaćini radionice o ženskom preduzetništvu u Podgorici

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

1. april 2016.
(PRobjave) - Na inicijativu ambasadorke Australije u Srbiji, Nj. E. Džulije Fini, tokom protekle nedelje u prostorijama Centra za ženska prava u Podgorici, održana je Radionica o ženskom preduzetništvu na kojoj je kao gost predavač učestvovala direktorka modne kuće LUNA, Biljana Jovanović.

Gospođa Jovanović je na poziv Nj.E. ambasadorke Fini, podelila sa učesnicama svoja iskustva iz preduzetničke prakse duže od dve i po decenije, nakon čega ih je i ugostila u LUNA radnji u Podgorici i na licu mesta predstavila proizvode modne kuće LUNA, rezultate rada svog kreativnog centra i menadžerskog tima i odgovorila na sva pitanja prisutnih učesnica skupa.

O rezultatima LUNE i gospođe Jovanović govore i brojna nacionalna i međunarodna priznanja, među kojima su i nedavno uručena PLANETA BIZNIS za najbolju preduzetnicu u 2015. godini i "Stvaratelji za stoljeća", za doprinos razvoju preduzetništva u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi.

Skupu su pored predstavnica ambasade i Centra za ženska prava, prisustvovale i članice Asocijacije za žensko preduzetništvo iz Podgorice, kao i mlade crnogorske preduzetnice.

Ova inicijativa od strane australijske ambasade je jedna od brojnih koja se u toku godine sprovodi u znak podrške ženskom preduzetništvu i podsticanja ragionalne saradnje.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg