Erste Banka predstavila novu filijalu u Novom Sadu u skladu sa najvišim ekološkim standardima

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


28. jun 2012.
Novi Sad/ Srbija (PRobjave) - Erste Banka a.d. danas je zvanično pustila u rad novu filijalu u Novom Sadu u ulici Narodnog Fronta 23c. Filijala Park City koja se nalazi u upravnoj zgradi banke spada u veće filijale po površini i broju zaposlenih, a uređena je prema najvišim standardima bankarskog poslovanja koje propisuje Ersta Grupa i ekološki održivim principima. Nova filijala će zameniti staru ekspozituru u Balzakovoj 36 koja prestaje sa radom.

Prilikom planiranja i projektovanja filijale korišćene su usluge konzorcijuma Denkstatt tako da je objekat rađen u skladu sa ekološki održivim principima prema LEED sertifikaciji. Po prvi su korišćeni reciklirani materijali i re-use oprema. Kompletan nameštaj je urađen od materijala sa FSC sertifikatom, a korišćeni su ekološki etisoni i štedljive sijalice.

Građanima Novog Sada od danas su u okviru nove filijale dostupni svi proizvodi i usluge Erste Banke, uključujući usluge u domenu tekućih računa, domaćeg i međunarodnog platnog prometa, dinarske i devizne štednje, pogodnosti u korišćenju platnih kartica, osiguranja, a građani će na raspolaganju imati i usluge kreditnih savetnika.

U novootvorenoj filijali nalaziće se i prostorije kompanije S-Leasing-a još jedne članice Erste Grupacije u Srbiji koja klijentima nudi usluge lizinga pokretnosti - putničkih i teretnih vozila, mašina i opreme za proizvodnju,proizvodnih linija, građevinske opreme, mehanizacije i dr.

U skladu sa važećim propisima, filijala ima rampu za osobe sa posebnim potrebama, kao i platformu ispred ulaza adekvatnih dimenzija koje omogućavaju osobama u kolicima da koriste usluge Banke.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg