11. Regionalna konferencija Turističko tržište Jugoistočne Evrope - NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI 15. maja u Beogradu

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

15. maj 2013.
Beograd/ Srbija (PRobjave) - 15. maja 2013. godine u Sava Centru u Beogradu održava se 11. Regionalna konferencija "Turističko tržište Jugoistočne Evrope – NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI" u organizaciji kompanije Mass Media International Beograd.

Polazeći od činjenice da u globalnim okvirima turizam beleži najdinamičniji rast, a na regionalnom tržištu kontinuiranim progresivnim razvojem postao je veoma važan segment privrede, cilj 11. Regionalne konferencije "Turističko tržište Jugoistočne Evrope – NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI" jeste sagledavanje realnog stanja turističkog tržišta sa aspekta pozicioniranja regiona kao kvalitetne, prepoznatljive i poželjne turističke destinacije, koja treba da osigura dugoročnu profitabilnost i održivu konkurentnost uz ostvarenje ekonomskih, ekoloških i društvenih ciljeva.

S obzirom na značaj tema o kojima će biti reči, organizatori ističu da je od velike važnosti i podrška i učešće resornih državnih institucija, najznačajnijih svetskih i regionalnih asocijacija i organizacija, visokih predstavnika institucija iz Evropske unije, turoperatera iz Rusije, Turske, Kine, Indije, nacionalnih turističkih organizacija iz zemalja regiona Jugoistočne Evrope – Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Albanije, Mađarske, Rumunije, Bugarske, obrazovnih ustanova, kompanija koje su najznačajniji nosioci razvoja sektora turizma, finansija, kao i najuticajniji regionalni mediji.

Konferenciju će otvoriti:dr Goran Petković, državni sekretar za turizam Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije, Branimir Gvozdenović, ministar Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore, Branka Đurić, ministar Federalnog ministarstva okoliša i turizma Bosne i Hercegovine i Gordana Plamenac, direktor Turističke organizacije Srbije. A među istaknutim panelistima, osim uglednih domaćih predavača naći će se i gosti iz inostranstva: dr Subhash Goyal, predsednik Asocijacije turoperatora Indije /IATO/& predsednk STIC Travels Group India, dr Adam Wu, COO China Business Network (CBN) i brojni drugi

Konferencija je otvorena za sve zainteresovane subjekte (fizička i pravna lica) iz domena turističke privrede, koji svoje učešće mogu prijaviti putem sajta: http://www.massmediainternational.eu/12-Registracija.

Organizator konferencije, Mass Media International iz Beograda je kompanija za tržišne komunikacije sa dvadesetogodišnjim iskustvom u organizaciji velikih događaja (sajmova, međunarodnih konferencija, foruma, stručnih skupova i seminara) i osnivač jednog od najprestižnijih priznanja - Regionalne nagrade "Biznis Partner", koja se već 19 godina dodeljuje najboljim kompanijama, institucijama i medijima iz 11 zemalja u okruženju.

Извор[уреди]Bookmark-new.svg