Novi Pravilnik o sprovodjenu konkursa Filmskog centra Srbije — разлика између измена

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
м
Grammar: 4; Ahref: 1; arh;
м (Унос Бетиних вести из културе.)
 
м (Grammar: 4; Ahref: 1; arh;)
 
{{арх|52|2010}}
{{Почетак|место=|држава=|датум=27. децембар 2010.}}BEOGRAD, 27. decembra 2010. (<a href="http://www.ots-beta.com">Beta</a>) - Konkurs Filmskog centra Srbije (FCS) za podršku proizvodnji domaćih dugometražnih filmova, na kome će biti primenjen novi Pravilnik o postupku sprovodjenjasprovođenja konkursa, biće otvoren 31. decembra, najavljeno je u ponedeljak u FCS-u.
 
Vršilac dužnosti direktora FCS-a Miroljub Vučković rekao je na konferenciji za novinare da će konkurs biti raspisan za domaće dugometražne igrane, animirane i dokumentarne filmove, koji su duži od 70 minuta.
 
Prema njegovim rečima, pravilnik, koji se nalazi na sajtu FCS-a predvidjapredviđa sedam konkursa, od kojih su četiri standardna, a takodjetakođe će FCS od 1. februara na svakih 15 dana otvarati konkurs za manjinske koprodukcije za sve vrste kartkog filma i za razvoj scenarija.
 
"Na sajtu Ministarstva kulture Srbije je postavljen planiran budžet za kulturu za 2011. godinu, koji predvidjapredviđa znatno povećanje sredstava za film i ja se nadam da će taj budžet tako i funkcionisti", rekao je on.
 
 
56.298

измена

Мени за навигацију