Za Telekom Srbije zainteresovano sedam kompanija — разлика између измена

Пређи на навигацију Пређи на претрагу
м
Grammar: 1; Ahref: 1; arh;
м (Унос Бетиних вести из економије.)
 
м (Grammar: 1; Ahref: 1; arh;)
{{арх|49|2010}}
{{Почетак|место=|држава=|датум=10. децембар 2010.}}BEOGRAD, 10. decembra 2010. (<a href="http://www.ots-beta.com">Beta</a>) - Ukupno sedam kompanija prijavilo se u roku za učešće na tenderu za kupovinu 51 odsto akcija Telekoma Srbije, saopštilo je u petak Ministarstvo finansija Srbije.
 
Kako se precizira u saopštenju, to su kompanije Dojče telekom (D e u t s c h e), Frans telekom (France), Telekom Austrija, Amerika movil (America), Veder investments (Weather), Turksel (Turkcell) i Vimpelkom (Vimpelcom).
 
Uvidom u podnetu dokumentaciju, tenderska komisija je zaključila da je svih sedam kompanija kvalifikovano za učešće na tenderu, ističe se u saopštenju. Sledeći korak u postupku prodaje većinskog paketa akcija Telekoma Srbije je uplata i dostava dokaza o uplati koja će omogućiti uvid u dokumentaciju srpske telekomunikacione kompanije, ističe se i dodaje da rok za to nije predvidjenpredviđen.
 
"Sve kompanije imaju rok do 21. februara 2011. da dostave obavezujuću ponudu za kupovinu Telekoma Srbije, a ukoliko bude više ponuda, krajem februara biće organizovana aukcija pred televizijskim kamerama", kazao je državni sekretar Ministarstva finansija Vuk DJoković.
56.298

измена

Мени за навигацију