Нисам револуционар, битан је Партизан

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


600px Bianco con diagonale Nero con DFC.png

14. јануар 2012.
Београд-  (Beta) - Доскорашњи тренер фудбалског клуба Партизан Александар Станојевић казао је у суботу да није револуционар, већ да само жели да уради оно што је до њега да помогне Партизану.

Станојевић није могао да одржи заказану конференцију за штампу, јер су клупске просторије биле закључане. Рекао је да ће се јавности обратити у уторак.

На стадиону Партизана Станојевићу је подршку пружило око 1.000 људи који су носили транспаренте и певали песме.

„Има емоција и свега и било би неозбиљно да сада причам. Ја сам професионалац и тренер, желим да причам о струци и о стварима које се дешавају. Ја нисам револуционар, ја само желим да урадим оно што је до мене. Ја сам небитан, битан је Партизан“, казао је Станојевић окупљеним новинарима и навијачима на стадиону Партизана.

Станојевић је после седнице Управног одбора клуба која је одржана у петак добио отказ, а на његово место је постављен израелски тренер Аврам Грант.

„Имам много тога да кажем што ће вас интересовати и нико ме неће спречити да кажем неке ствари које су врло битне за сваког навијача Партизана. Нико ме неће спречити да кажем оно што навијачи морају да знају“, казао је он.

Извор[уреди]

Bookmark-new.svg