Београд: Расписан оглас за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на подручју Београда

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


13. август 2010.
Београд/ Србија

Градоначелник Београда донео је Одлуку о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији града Београда.

– У закуп се даје 7.183,4536 хектара пољопривредног земљишта у државној својини, које је груписано у 2.277 јавних надметања, и које се налази на подручју 12 градских општина: Барајеву, Вождовцу, Гроцкој, Земуну, Лазаревцу, Младеновцу, Новом Београду, Обреновцу, Палилули, Сопоту, Сурчину и Чукарици. Дате су и почетне цене закупа по хектару за сваку општину, као и динарски износи депозита. Право да учествују у јавном надметању за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини имају правна и физичка лица која су уписана у регистар пољопривредних газдинстава. Документација се доставља до 16 часова 10. септембра – рекла је за Беоинфо Оливера Савовић, секретар за привреду.

Јавно отварање понуда за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији града Београда одржаће се од 15. до 28. септембра, у згради Градске управе на Тргу Николе Пашића 6.

Извор[уреди]