Београд: Радови на водоводној мрежи у Вранићу, улици Максима Горког и Патријарха Димитрија

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

3. март 2010.
Београд/ Србија

Због планираних радова на водоводној мрежи на углу улица Чедомира Џоинчевића и Миливоја Стекића у Вранићу, у четвртак, 4. марта, од 8 до 16 часова без воде ће остати потрошачи у насељу Вранић. Најављене радове изводи ЈКП „10 октобар”.

Без воде ће у петак, 5. марта, од 9 до 13 часова, због радова на водоводној мрежи у улици Максима Горког остати потрошачи у Максима Горког, између улица Господара Вучића и Беличке и у Беличкој. И у општини Раковица доћи ће до престанка у испоруци воде због планираних радова на водоводној мрежи. У улици Патријарха Димитрија, у петак, 5. марта, од 9 до 17 часова без воде ће остати потрошачи у Патријарха Димитрија (парна страна) између броја десет и краја улице, у улици Ослобођења, као и у Митра Бакића и Двадесет првог маја. Без воде ће у наведеном времену бити манастир Раковица, ДМБ, „Канако”, „Полимарк” и НРК „Инжењеринг”.

За најнужније потребе за питком водом обезбеђене су аутоцистерне. За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор[уреди]