Београд: Радови на водоводној мрежи на углу Булевара краља Александра и улице Вјекослава Ковача

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

5. март 2010.
Београд/ Србија

Због планираних радова на водоводној мрежи на углу Булевара краља Александра и улице Вјекослава Ковача од поноћи у недељу, 7. марта, до понедељка, 8. марта, у 17 часова без воде ће остати потрошачи у Булевару краља Александра, између Устаничке и Тршћанске, Живка Давидовића, Ивана Градника, Вјекослава Ковача, Тихомира Вишњевца, Косте Абрашевића, Слободанке Данке Савић, Војводе Довезенског, Батутовој, Милана Ракића, између Тршћанске и Гершићеве, Чеде Мијатовића, Радоја Домановића, Врањској, Деспота Оливера (Тонета Томшића) и Марка Миљанова. Умањен притисак у наведеном времену имаће и Клиничко-болнички центар „Звездара”.

Потрошачи у улици Војислава Илића, између улица Трајка Стаменковића и Станислава Сремчевића, као и у Дојранској, без воде ће остати у понедељак, 8. марта, од 8.30 до 14 часова, због радова на мрежи у улици Војислава Илића.

За најнужније потребе обезбеђена је аутоцистерна са питком водом. За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор[уреди]