Čarli Šin o seriji Dva i po muškarca

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

11. април 2010.
LOS ANĐELES, 11. aprila 2010. (Beta) - Čarli Šin je prekinuo ćutanje u vezi s produžavanjem ugovora za hit seriju "Dva i po muškarca" i rekao da mu neće biti žao ako se serija završi.

Šin, koji je četiri puta bio nominovan za nagradu Emi za ulogu neženje opsednutog seksom, Čarlija Harpera, u saopštenju časopisu Pipl takođe demantuje tvrdnje da je tražio povećanje honorara. "Sve brojke koje su se pojavile u štampi su netačne. Tvrdnje 'insajdera' o ponudama studija kao i mojoj plati, nepouzdane su", naveo je glumac.

Serija "Dva i po muškarca" godinama je jedna od najgledanijih američkih humorističkih emisija, a pre nedelju dana proneo se glas da Šin traži milion dolara po epizodi, što bi bilo znatno povećanje u odnosu na sadašnjih 825.000 dolara. Šinov ugovor ističe po okončanju ove, sedme sezone, a poslednja epizoda snimljena je krajem prošle nedelje. "Ako je to predstavljalo kraj za mog Čarlija Harpera, neka bude tako... Snimanje 161 epizode bilo je ispunjeno divnim iskustvima, uspomenama i prijateljstvom", naveo je 44-godišnji glumac.


Извор[уреди]